SÅDAN FUNGERER DET

Når du abonnerer på vores uforpligtende måltidstilbud sparer du 20% på din frokost og betaler et fast lavt beløb for levering. Alle vil gerne spare tid og penge, derfor har vi lavet den optimale løsning for dig. Vi leverer alle hverdage indenfor det aftalte tidsrum og sørger for, at opdatere vores menuer så du nemt kan følge med i din madplan. 

Vi giver dig muligheden for at tilpasse efter behov. Dvs. at du kan vælge de hverdage du ønsker at få leveret frokost samt frit variere i antallet, så du kun bestiller det antal kuverter der skal bruges de bestemte dage. Det er uforpligtende og fleksibiliteten er høj, vær her dog opmærksom på at der ikke er de samme økonomiske fordele.

Vores frokostbokse leveres i termokasser hvor maden kan holde sig lun. Udenpå kassen vil den ordre-ansvarliges navn og virksomhedens navn være noteret samt det antal kuverter der er pakket i termokassen. 

Vi kontrollerer altid den leverede varer en ekstra gang således, at vi sikre os det bedste resultat af din frokost. 

Vi håber du finder svar på dine spørgsmål her på siden og ved at klikke på ovenstående link.

Find blandt andet svar på vores abonnementløsninger og menuer mv.

Hvis du ikke kan finde svar i FAQ, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os.

Hvis du ønsker at afbestille eller ændre i din tilpassede løsning, kan du gøre det op til to hverdage inden din bestilling bliver leveret. Du kan klikke på “afbestilling” ovenfor eller du kan ringe direkte til os indenfor vores åbningstid. 

Når du afbestiller en eller flere dage i dit abonnement, sørger vi for at trække det fra på din faktura.